online programma afvallen

Fitcheck Voeding

Tijdelijk van €57,50 voor €46,-

Kom snel te weten hoe het met jouw voedingsgewoontes gesteld is.

korting afvallen online 2021

Fitcheck voeding

Vooraf

Dit consult vindt via beeldbellen plaats. De besproken informatie en je afslankplan ontvang je per email. 

Ruim een week voor het éénmalige (telefonische) consult stuur ik je een  uitgebreid intakeformulier toe per email (zie ook hieronder). Neem de tijd om dit goed in te vullen en stuur dit minimaal 2 dagen voor het consult aan mij terug zodat ik mij kan voorbereiden op jouw consult.  

Daarnaast houd jij 7 dagen voorafgaand aan het consult alles wat jij eet bij in de Eetmeter van het Voedingscentrum (instructies krijg je van mij per email). Ik ga vóór het consult aan de slag met jouw gelogde voeding.

Tijdens

Gedurende het consult bespreken we jouw gelogde voeding, jouw voedingspatroon en waar je nog verbeteringen kan doorvoeren waar jij dat wilt. Ik leg alles langs de Richtlijnen Goede voeding waar ook het Voedingscentrum zijn adviezen op baseert.

Als jouw wens is om gewicht te verliezen dan stel ik in overleg met jou een voedingsplan op om naar je streefgewicht te komen.

Let op. Om een specifiek advies te geven over of het nodig is om af te vallen en hoeveel is het veel gevallen handig of noodzakelijk om je lichaamssamenstelling te meten. Dit kan met de Fitcheck Lijf. Als jij al zeker weet dat je veel overgewicht hebt is dit niet noodzakelijk.

Dit plan omvat zowel getallen; hoeveel moet je eten qua calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten om naar jouw streefgewicht te komen maar ook een inhoudelijk plan in de vorm van  een op maat gemaakt voedingsschema en recepten.

Voorbeelden

Wat kan je nu zoal tegenkomen bij een analyse van je voeding? Hieronder enkele voorbeelden van wat ik zoal tegenkom in de praktijk.

* Je eet voldoende en ook niet teveel calorieën maar je komt voedingsstoffen als vezels en vitaminen te kort. Dit kan opgelost worden door snoep, snacks, sauzen, frisdrank en alcohol te minderen en meer volkoren granen, fruit, groente en zuivel te nuttigen.

* De voeding bevat teveel calorieën op een gemiddelde dag. Af en toe een beetje meer is niet erg maar als je iedere dag 100 calorieën te veel binnenkrijgt betekent dit op jaarbasis bijna 5 kilo aan gewichtstoename.

* Tussen de maaltijden door wordt veel gegeten en de maaltijden zijn dus eigenlijk te klein/te weinig voedsel voor jouw lijf. Je moet dus meer gaan eten per maaltijd waardoor je minder trek hebt tussendoor.

* Een verhoogde zoutinname. Kies voor minder kant en klaar maaltijden/snacks/sauzen. Dit vermindert het risico op hoge bloeddruk en nierproblemen.

* Bij (zeer) actieve personen komt onderstaande geregeld voor. Je eet voldoende calorieën maar daarbinnen te weinig eiwitten voor jouw actieve leefstijl. Je kan meer eiwitten halen uit plantaardige bronnen of meer zuivel of mager vlees gaan gebruiken.

Wat krijg je

  • 1 op 1 begeleiding door professioneel gewichtsconsulent: consult van +/- 45 minuten

  • Een overzicht van welke voedingsstoffen (vitamines, mineralen maar ook vezels, eiwitten) die jij binnenkrijgt en hoeveel je hiervan binnen zou MOETEN krijgen.

  • Voor al jouw tekorten krijg je van mij suggesties hoe je die WEL binnen kunt krijgen

  • Als jouw wens is om gewicht te verliezen; Je ontvangt dan jouw persoonlijke afslankplan. Dit bevat jouw streefgewicht, hoeveel en in grote lijnen wat jij zou moeten eten om je afslankdoel te behalen.De grote lijnen omvatten: macronutriënten (dit zijn koolhydraten, eiwitten en vetten) en calorieën.

  • Suggesties voor gezondere voedselkeuzes

  • Antwoord op al je vragen over voeding en effectief afslanken en blijvend gewichtsverlies. Klik de cirkel voor mijn volledige werkwijze

‘If it doesn’t challenge you..
.. it doesn’t change you’.

Contact


 De Afweging

Jacob van Campenlaan 6A

1222 Km Hilversum

06 52 411 355

info@deafweging.nl


KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL78 INGB 0756 4487 51  o.v.v.  A. Schimmel

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Opmerkingen-formulier
Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Deel via
Shopping Basket