Fitcheck Lijf

€57,50

Kom snel te weten hoe het met jouw lijf & lichaamssamenstelling gesteld is.

gezonde voeding afslanken en afvallen en fitter voelen lydeke schimmelde afweging afvallen afslanken ijburg online

Fitcheck lijf

Vooraf

Dit consult vindt plaats in mijn praktijk in Hilversum, of op fietsafstand daarvan bij jou thuis.

Voorafgaand aan dit éénmalige consult stuur ik je een  uitgebreid intakeformulier toe per email. Zie ook hieronder. Neem de tijd om dit goed in te vullen en stuur dit minimaal 2 dagen vóór het consult aan mij terug zodat ik mij kan voorbereiden op jouw consult en weegmoment.

Tijdens

Tijdens het consult weeg en meet ik jouw gewicht en lichaamssamenstelling. Naast gewicht kan ik ook zien wat jouw vetpercentage is en waar het vet met name zit, 

Ik kan een onderscheid maken tussen laag risico algemeen onderhuids vet en hoger risico visceraal buikvet. Ook kan ik een indicatie krijgen van hoeveel spiermassa jij hebt en of je lichaam goed gehydrateerd is of misschien meer uitgedroogd.

Leuk die getallen, maar wat moet je er mee? Ik zet alle getallen af tegen de normale-gezonde-waardes voor jouw geslacht en leeftijd.

Deze rapportages en uitwerkingen krijg jij naderhand per email toegestuurd. Zo kan je precies zien hoe jou lijf er voor staat ten opzichte van de normale/gezonde populatie.

Als jouw wens is om gewicht te verliezen en dit is in overeenstemming met wat de meting mij laat zien dan stel ik in overleg met jou een voedingsplan op om naar je streefgewicht te komen.

Let op, dit is enkel een voedingsplan in getallen; hoeveel moet je eten qua calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten. Voor een inhoudelijk plan (voedingsschema, recepten) heb ik de Fitcheck Voeding in het leven geroepen.

Voorbeelden

Zaken die zoal aan het licht kunnen komen tijdens de Fitcheck lijf:

* Jouw gewicht past bij jou of je hebt onder- of overgewicht

* Volgens de BMI heb jij overgewicht maar dit komt doordat je relatief veel spiermassa hebt, je gewicht is dus gezond en je hoeft niet af te vallen

* Er is sprake van een gezond gewicht maar je vetpercentage is te hoog (zogenoemde skinny-fat-persons). Je zou er goed aan doen om wat vet kwijt te raken en/of meer of anders te gaan bewegen voor spieropbouw.

* Je gewicht is gezond maar je hebt relatief veel hoog-risico vet rond je middel (visceraal vet). Je kan dit verhelpen door meer onbewerkte producten te eten i.c.m. een periode lang minder calorieën dan je nodig hebt.

Wat krijg je

  • 1 op 1 begeleiding door professioneel gewichtsconsulent: consult van +/- 45 minuten

  • Meting van je gewicht en lichaamssamenstelling mét uitleg en rapport ter naslag. Als jouw waardes niet gemiddeld-gezond zijn leg ik je uit wat je kunt doen om dit te verbeteren.

  • Als je wens gewichtsverlies is: Je ontvangt dan jouw persoonlijke afslankplan. Dit bevat jouw streefgewicht, hoeveel en in grote lijnen wat jij zou moeten eten om je afslankdoel te behalen.De grote lijnen omvatten: macronutriënten (dit zijn koolhydraten, eiwitten en vetten) en calorieën.

  • Antwoord op al je vragen over jouw lichaamssamenstelling, voeding en afslanken. Klik de cirkel voor mijn volledige werkwijze

Contact


 De Afweging

Jacob van Campenlaan 6A

1222 Km Hilversum

06 52 411 355

info@deafweging.nl


KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL78 INGB 0756 4487 51  o.v.v.  A. Schimmel

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Deel via
Shopping Basket