Afvallen met Online Begeleiding

Verlies kilo’s, geen tijd.

Online programma 'Afvallen met 1 op 1 begeleiding'

Het voelt niet meer van deze tijd om mijn programma's alleen aan mensen in de buurt van Kortenhoef aan te bieden.

 

Afvallen met ONLINE persoonlijke & professionele begeleiding. Dit als tegenhanger van de vele (bijna) gratis apps en geautomatiseerde programma’s die je willen helpen bij het afvallen. Apps waar soms helemaal geen menselijke begeleiding aan te pas komt.

 

Persoonlijk

Automatisering is handig en drukt de prijzen van dergelijke afslank-services. Maar afvallen is zo iets persoonlijks! Het is niet alleen een kwestie van doen. Het is ook een kwestie van inzichten krijgen over je voeding, jouw doel, wat is belangrijk voor je, wat ben je bereid anders te doen of op te geven? Dat kan een app niet voor je bepalen….. Ik kan dat ook niet voor je bepalen. Ik kan je er wel toe aanzetten dit voor jezelf te gaan onderzoeken. Kijk bij mijn werkwijze om te lezen hoe ik te werk ga. Je kunt daar ook lezen wie ik ben want het wel zo prettig te weten wie jou gaat begeleiden.

 

Professioneel

 Lees mijn blog om meer te weten te komen over de ‘professionals’ in de afslankbranche.

Ik heb wél een opleiding gewichtsconsulent gedaan en ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Daarom krijg jij – als je aanvullend verzekerd bent – vaak ook (een deel van) mijn trajecten en consulten – inclusief de online trajecten en consulten – vergoed. Dit gaat niet van je eigen risico af.. Kijk bij de veelgestelde vragen voor rmer informatie.

Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik niet zo gevoelig voor hypes en trends op het gebied van voeding en gezondheid. Ik kan je tijdens onze begeleiding wegwijs maken tussen alles wat je zoal leest over gezonde voeding en wat gezonde voeding daadwerkelijk is.

Het laatste blog van De Afweging, voedingsadvies op jouw lijf geschreven. Vind het via de tag in de foto op de homepage onder nieuwsnieuwsniews Intermittent fasting (IM). Hype, of hoop bij afvallen? Misschien is de top van de hype over dit onderwerp al weer voorbij, maar het leeft nog steeds merk ik in mijn praktijk: IM: een periode (uren, dagen) bewust niets eten met als belangrijkste doel afvallen. Werkt het? Is het verstandig? Werkt het op de lange termijn? Ik bespreek in een 2-luik-blog de IM methode waarbij het ontbijt wordt overgeslagen met vervolgens in deel 2 suggesties voor een methode die wel kan werken. IM methode: overslaan van het ontbijt Zelf heb ik een maand lang het ontbijt overgeslagen in het kader van IM. Wat ik vooral merkte was dat het mij rust gaf. Een soort serene berusting dat dit het was waar ik het mee zou moeten doen. Geen mueslirepen voor appelflauwtes, geen kwark voor de spieren maar gewoon teren op je lijf. Ik voelde me eigenlijk zelden flauw of licht in mijn hoofd. Het sporten in de ochtend ging ook best goed. Ik heb geen persoonlijke records neergezet op mijn nuchtere maag, maar tenslotte sport ik toch voornamelijk voor de ontspanning, niet voor een PR. Ik koos er voor om tussen 22h00 en 14h00 niet te eten. Mijn lunch had ik dus om 14h00-14h30 en daarnaast nog een avondmaaltijd en nog iets lichts voor het slapengaan maar niet later dan 22h00 , mocht ik daar behoefte aan voelen die avond. Mijn gewoonte is 3 maaltijden en geen tussendoortjes (oh ja, daar ga ik ook nog over bloggen wat DAAR DE VOORDELEN ALLEMAAL VAN ZIJN!) dat werd nu dus een periode lang 2 maaltijden en geen tussendoortjes, alleen iets tegen de honger voor het naar bed gaan omdat ik met honger niet kan slapen en slapen zoooooh belangrijk is dat ik dat niet wil missen in ruil voor evt. gewichtsverlies. De enige wijziging die IM voor mij inhield is dat ik mijn ontbijt en lunch heb samengevoegd tot 1 maaltijd om 14h30. Verder heb ik alles bij het oude gelaten. Ik logde daarvoor al wat ik at en ben dat blijven doen. Ik ben dus niet meer of minder gaan eten tijdens het IM. Wat merkte ik na 4 weken? Op de weegschaal helemaal niets! Wel had ik het idee dat mijn buik misschien wat platter was, echter, dat was ie al behoorlijk daarvoor. Bij nader inzien bleek mijn buik hooguit meer strakker te ogen, want in centimeters scheelde het ook niets. De conclusie van dit bescheiden .......

Aanvullend verzekerd? Krijg je (een deel van) de begeleiding vergoed? Check het hier

Druk druk druk druk... Daarom... Afvallen met online begeleiding.

Veel van ons zijn meer onderweg dat we willen. Voor onze hobbies, die baan en dan moeten de kinderen ook nog heen en weer gebracht worden. Of ouders die het niet meer helemaal alleen af kunnen.

Ik herken het beeld van een hectisch leven erg goed. Jarenlang was ik non-stop on-the-go tussen werk, sport, hobbies, vrienden. 

Waarom haal ik dit aan, waarom vind ik dit belangrijk om over na te denken? Omdat, om af te vallen heb je juist rust nodig. Ik zeg niet dat je je agenda voor de komende 3 maanden leeg moet halen, maar meer rust in de zin van bezinning. De tijd nemen om na te denken waar je nu eigenlijk mee bezig bent? Waar doe je het voor? Wat is belangrijk voor je.?

Het voelt dan wellicht tegenstrijdig om je ook nog naar een praktijk te slepen aan de andere kant van de stand of misschien zelfs in de volgende gemeente. Terwijl jij die reistijd veel beter kan gebruiken om aan je afslankdoel te werken.

Verlies kilo's, geen tijd

In mijn vorige baan heb ik veel op afstand gewerkt. Voor mij was het absoluut niet vanzelfsprekend om met je team rond één dezelfde vergadertafel te kruipen. 

Dat zette mij enorm aan het denken. Waarom zou ik, nu ik gewichtsconsulent ben, mijn werk afzetgebied wél laten bepalen door wat met de auto nog te overbruggen is? 

Ik sta voor mijn trajecten en consulten. Ik geloof dat ik mensen met overgewicht echt kan helpen en begeleiden op weg naar een slanker en fitter leven. Het voelt niet meer van deze tijd om mijn begeleiding alleen aan mensen in en om het Gooi aan te bieden. Zó ontstond mijn online programma ‘afvallen met online begeleiding’. 

Verlies kilo's, geen geld

Tijd is geld. Dus je bent automatisch voordeliger uit als je de reistijd niet hoeft te maken als je kiest voor een Afvallen ONLINE begeleidingsprogramma . Vervoer kost ook geld, tweede meevaller van een online-traject. En tenslotte, het online traject biedt ik ook goedkoper aan. Zie de prijzen van mijn programma’s en consulten

Enerzijds omdat ik een telefoongesprek nu eenmaal flexibeler kan voeren dan een gesprek vanuit mijn praktijk. En anderzijds omdat ik echt geloof dat we een switch moeten maken naar meer op afstand werken en communiceren. De snelwegen staan vol. De binnenstad stinkt. Waarom moeten we onszelf EN die auto op pad nemen om af te vallen?

3 maanden online programma afvallen, pakketten op maat en de fitcheck-voeding

Daarom bied ik nu meerdere vormen van Afvallen met Online Begeleiding aan. Waaronder:

Het 3 maanden online programma afvallen aan en voor€ 57,50 heb je al de eenmalige online fitcheck voeding. 

Voor deze pakketten en consulten geldt dat de kennismaking, intake en alle vervolg-consulten plaatsvinden via telefoon met online (email en Skype) ondersteuning.

Je hoeft geen specifieke technische- of computer-kennis te hebben. Als we het heel basic houden is kunnen bedienen van een telefoon voldoende!

Je kunt nu ook zelf je pakket samenstellen. 

Zelf voordelig een pakket samenstellen

Hiermee kan jij online(telefonische) consulten combineren met consulten in mijn praktijk in Kortenhoef. Of misschien wil jij sowieso alles online (telefonisch) doen maar heb jij slechts 2 of 3 online sessies nodig. Alles is mogelijk.

Hoe werkt het?

Je koopt altijd een volledige intake van € 112,50. Hiervoor krijg je 90 minuten 1 op 1 begeleiding. Je krijgt na afloop van de intake het volledig op jou afgestemde afslankplan. Hiermee ben je startklaar om te gaan afvallen!

Daarnaast kan je je pakket aanvullen met consulten. Tijdens de consulten bespreken we hoe het je is vergaan is. Waar je nog moeite mee hebt. Had je misschien extreem veel honger? Waren er tegenslagen? Moet je plan bijgesteld? En we kijken naar de feiten; wat zegt de weegschaal? Kijk hier voor mijn volledige werkwijze.

De consulten kunnen we direct allemaal inplannen. Daarmee creëer jij voor jezelf een stok achter de deur. Óf jij beslist later zelf wanneer je ze nodig hebt en plant de afspraken dan met mij in.

Je hoeft niet van tevoren een hele route uit te stippelen, want je kan altijd consulten bijkopen.

Wat kost dit?

De prijs van de consulten is als volgt:

€ 37,50 voor een consult van ongeveer een half uur in Kortenhoef inclusief wegen.

€ 22,50 voor een telefonisch consult van ongeveer 20 minuten.

Voorbeeld

Jij hebt thuis een goede weegschaal, behoorlijk wat discipline en bent al aardig op de hoogte van wat gezond eten is. Je komt bij mij omdat je graag wilt weten hoeveel je nou exact moet eten en sporten om op een verantwoorde manier 5 kilo af te vallen de komende 2 maanden.

Dan kan je bij een intake kopen + 2 telefonische consulten. Dan ben je € 157,50 euro kwijt. Hier krijg je voorlopig nog de BMI korting op waardoor je al minstens 25% korting krijgt. Voor dit pakket bij een BMI van 25 betaal je dan € 118,-. Tenslotte, misschien betaalt je verzekering wel (een deel van) de begeleiding. Check hier hoe dit zit voor jouw aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse?

Plan een gratis kennismakingsgesprek dan kan ik al je vragen beantwoorden en kijken welk pakket jou naar je doel kan brengen! Je kan mij natuurlijk ook bellen op 06 52 411 355 of direct je vragen mailen.

Contact

 

De Afweging

Kerklaan 17

1241 CJ Kortenhoef

06 52 411 355

info@deafweging.nl

 

KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL06 INGB 0008 1690 58 o.v.v. De Afweging

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

 

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Deel via
Shopping Basket