Online, 1-op-1 Begeleiding Afvallen

– Verlies kilo’s, geen tijd –

korting afvallen online 2021

Online programma
'Afvallen met 1-op-1 begeleiding'

Het is niet meer van deze tijd om mijn programma's alleen aan mensen in de buurt van Hilversum aan te bieden.

Afvallen met ONLINE persoonlijke & professionele begeleiding. Dit bied ik aan als tegenhanger van de ontelbare apps en geautomatiseerde programma’s die je willen helpen bij het afvallen. Apps waar vaak geen menselijke begeleiding aan te pas komt.

Persoonlijk

Automatisering is handig en drukt de prijzen van dergelijke afslank-services. Maar afvallen is zo iets persoonlijks! Het is niet alleen een kwestie van doen. Het is ook een kwestie van inzichten krijgen over je voeding, jouw doel, wat is belangrijk voor je, wat ben je bereid anders te doen of op te geven? Dat kan een app niet voor je bepalen….. Ik kan dat ook niet voor je bepalen. Ik kan je er wel toe aanzetten dit voor jezelf te gaan onderzoeken. Kijk bij mijn werkwijze om te lezen hoe ik te werk ga. Je kunt daar ook lezen wie ik ben want het wel zo prettig te weten wie jou gaat begeleiden.

Professioneel

 Lees mijn blog om meer te weten te komen over de ‘professionals’ in de afslankbranche.

Ik heb wél een opleiding gewichtsconsulent gedaan en ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Daarom krijg jij – als je aanvullend verzekerd bent – vaak ook (een deel van) mijn trajecten en consulten – inclusief de online trajecten en consulten – vergoed. Dit gaat niet van je eigen risico af.. Kijk bij de veelgestelde vragen voor rmer informatie.

Universitair opgeleid

Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik weinig gevoelig voor hypes en trends op het gebied van voeding en gezondheid. Ik kan je tijdens onze begeleiding wegwijs maken tussen alles wat je zoal leest over gezonde voeding en wat gezonde voeding daadwerkelijk is.

Hulp bij afvallen door gediplomeerd gewichtsconsulent

Aanvullend verzekerd? Krijg je (een deel van) de begeleiding vergoed? Check het hier

Druk druk druk druk... Daarom... Afvallen met online begeleiding

Veel van ons zijn meer onderweg dat we willen. Voor onze hobbies, die baan en dan moeten de kinderen ook nog heen en weer gebracht worden. Of ouders die het niet meer helemaal alleen af kunnen.

Ik herken het beeld van een hectisch leven erg goed. Jarenlang was ik non-stop on-the-go tussen werk, sport, hobbies, vrienden.

Waarom haal ik dit aan, waarom vind ik dit belangrijk om over na te denken? Omdat, om af te vallen heb je juist rust nodig. Ik zeg niet dat je je agenda voor de komende 3 maanden leeg moet halen, maar meer rust in de zin van bezinning. De tijd nemen om na te denken waar je nu eigenlijk mee bezig bent? Waar doe je het voor? Wat is belangrijk voor je.?

Het voelt dan wellicht tegenstrijdig om je ook nog naar een praktijk te slepen aan de andere kant van de stand of misschien zelfs in de volgende gemeente. Terwijl jij die reistijd veel beter kan gebruiken om aan je afslankdoel te werken.

Verlies kilo's, geen tijd

In mijn vorige baan heb ik veel op afstand gewerkt. Voor mij was het absoluut niet vanzelfsprekend om met je team rond één dezelfde vergadertafel te kruipen.

Dat zette mij enorm aan het denken. Waarom zou ik, nu ik gewichtsconsulent ben, mijn werk afzetgebied wél laten bepalen door wat met de auto nog te overbruggen is?

Ik sta voor mijn trajecten en consulten. Ik geloof dat ik mensen met overgewicht echt kan helpen en begeleiden op weg naar een slanker en fitter leven. Het voelt niet meer van deze tijd om mijn begeleiding alleen aan mensen in en om het Gooi aan te bieden. Zó ontstond mijn online programma ‘afvallen met online begeleiding’.

korting afvallen online 2021

Verlies kilo's, geen geld

Tijd is geld. Dus je bent automatisch voordeliger uit als je de reistijd niet hoeft te maken als je kiest voor een Afvallen ONLINE begeleidingsprogramma . Vervoer kost ook geld, tweede meevaller van een online-traject. En tenslotte, het online traject biedt ik ook goedkoper aan. Zie de prijzen van mijn programma’s en consulten.

3 maanden online programma afvallen, pakketten op maat en de fitcheck-voeding

Daarom bied ik nu meerdere vormen van Afvallen met Online Begeleiding aan. Waaronder:

Het 3 maanden online programma afvallen aan en voor€ 57,50 heb je al de eenmalige online fitcheck voeding.

Voor deze pakketten en consulten geldt dat de kennismaking, intake en alle vervolg-consulten plaatsvinden via telefoon met online (email en beeldbellen) ondersteuning.

Je hoeft geen specifieke technische- of computer-kennis te hebben. Als we het heel basic houden is kunnen bedienen van een telefoon voldoende!

Je kunt nu ook zelf je pakket samenstellen.

Voordelig pakket samenstellen

Hiermee kan jij online(telefonische) consulten combineren met consulten in mijn praktijk in Hilversum. Of misschien wil jij sowieso alles online (telefonisch) doen maar heb jij slechts 2 of 3 online sessies nodig. Alles is mogelijk.

Hoe werkt het?

Je koopt altijd een volledige intake van € 112,50 – t/m 21 juni voor €90, –. Hiervoor krijg je 90 minuten 1 op 1 begeleiding. Je krijgt na afloop van de intake het volledig op jou afgestemde afslankplan. Hiermee ben je startklaar om te gaan afvallen!

Daarnaast kan je je pakket aanvullen met consulten. Tijdens de consulten bespreken we hoe het je is vergaan is. Waar je nog moeite mee hebt. Had je misschien extreem veel honger? Waren er tegenslagen? Moet je plan bijgesteld? En we kijken naar de feiten; wat zegt de weegschaal? Kijk hier voor mijn volledige werkwijze.

De consulten kunnen we direct allemaal inplannen. Daarmee creëer jij voor jezelf een stok achter de deur. Óf jij beslist later zelf wanneer je ze nodig hebt en plant de afspraken dan met mij in.

Je hoeft niet van tevoren een hele route uit te stippelen, want je kan altijd consulten bijkopen.

Wat kost dit?

De prijs van de consulten is als volgt:

€ 37,50 – t/m 21 juni voor €30, – voor een consult van ongeveer een half uur in Hilversum inclusief wegen.

€ 22,50 – t/m 21 juni voor €18, – voor een telefonisch consult van ongeveer 20 minuten.

Voorbeeld

Jij hebt thuis een goede weegschaal, behoorlijk wat discipline en bent al aardig op de hoogte van wat gezond eten is. Je komt bij mij omdat je graag wilt weten hoeveel je nou exact moet eten en sporten om op een verantwoorde manier 5 kilo af te vallen de komende 2 maanden.

Dan kan je bij een intake kopen + 2 telefonische consulten. Dan ben je € 157,50 euro kwijt – t/m 21 juni voor €126, –Tenslotte, misschien betaalt je verzekering wel (een deel van) de begeleiding. Check hier hoe dit zit voor jouw aanvullende ziektekostenverzekering.

Interesse?

Plan een gratis kennismakingsgesprek dan kan ik al je vragen beantwoorden en kijken welk pakket jou naar je doel kan brengen! Je kan mij natuurlijk ook bellen op 06 52 411 355 of direct je vragen mailen.

Contact

 De Afweging
 

Jacob van Campenlaan 6A

1222 Km Hilversum

06 52 411 355

info@deafweging.nl

 

KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL78 INGB 0756 4487 51  o.v.v.  A. Schimmel

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Opmerkingen-formulier
Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Deel via
Shopping Basket