Aan huis praktijk van De Afweging in Kortenhoef. 

Afvallen in het Gooi of online. Onder begeleiding van gediplomeerd gewichtsconsulent.

Ben je er nog niet uit welk traject bij jou past? Plan hieronder een algemeen kennismakingsgesprek in en we beantwoorden die vraag samen.

Ben je er nog niet uit welk traject bij jou past? 

Plan hiernaast een algemeen vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in (telefonisch of in mijn aan huis praktijk van De Afweging in Kortenhoef en we beantwoorden die vraag samen.

Het kennismakingsgesprek is;

Vlot en flexibel

Het duurt +/- 25 minuten en is zowel in mijn praktijk als telefonisch mogelijk.

Duidelijk

Jij vertelt wat jij wilt/verwacht en ik vertel wat ik daarin kan betekenen. Als ik je niet kan helpen of als je bijvoorbeeld beter af bent bij een diëtist hoor je dat ook van mij.

Gratis

Aan de kennismaking zijn geen kosten verbonden. Dit is mijn investering in een geslaagd traject.

Aanmelding Gratis & Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Aan huis praktijk van De Afweging in Kortenhoef

Bereikbaarheid praktijk

Openbaar vervoer

Bus 66 vanaf Station Bijlmer en tram 26 vanaf Amsterdamd Centraal station stoppen voor de deur.

Lopend/fiets

Kom je lopend of op de fiets dan krijg je 15% korting op dat consult. Ik vraag je om een foto waaruit blijkt dat je die dag naar mij gefietst./gelopen bent.

Auto

Mijn praktijk is uitstekend te bereiken via de A10, A9 én A1. Overdag is er voldoende  en ruime parkeergelegenheid. Betaald parkeren, €3,50 per uur, van 9h00 tot 19h00.

.

Het laatste blog van De Afweging, voedingsadvies op jouw lijf geschreven. Vind het via de tag in de foto op de homepage onder nieuwsnieuwsniews Intermittent fasting (IM). Hype, of hoop bij afvallen? Misschien is de top van de hype over dit onderwerp al weer voorbij, maar het leeft nog steeds merk ik in mijn praktijk: IM: een periode (uren, dagen) bewust niets eten met als belangrijkste doel afvallen. Werkt het? Is het verstandig? Werkt het op de lange termijn? Ik bespreek in een 2-luik-blog de IM methode waarbij het ontbijt wordt overgeslagen met vervolgens in deel 2 suggesties voor een methode die wel kan werken. IM methode: overslaan van het ontbijt Zelf heb ik een maand lang het ontbijt overgeslagen in het kader van IM. Wat ik vooral merkte was dat het mij rust gaf. Een soort serene berusting dat dit het was waar ik het mee zou moeten doen. Geen mueslirepen voor appelflauwtes, geen kwark voor de spieren maar gewoon teren op je lijf. Ik voelde me eigenlijk zelden flauw of licht in mijn hoofd. Het sporten in de ochtend ging ook best goed. Ik heb geen persoonlijke records neergezet op mijn nuchtere maag, maar tenslotte sport ik toch voornamelijk voor de ontspanning, niet voor een PR. Ik koos er voor om tussen 22h00 en 14h00 niet te eten. Mijn lunch had ik dus om 14h00-14h30 en daarnaast nog een avondmaaltijd en nog iets lichts voor het slapengaan maar niet later dan 22h00 , mocht ik daar behoefte aan voelen die avond. Mijn gewoonte is 3 maaltijden en geen tussendoortjes (oh ja, daar ga ik ook nog over bloggen wat DAAR DE VOORDELEN ALLEMAAL VAN ZIJN!) dat werd nu dus een periode lang 2 maaltijden en geen tussendoortjes, alleen iets tegen de honger voor het naar bed gaan omdat ik met honger niet kan slapen en slapen zoooooh belangrijk is dat ik dat niet wil missen in ruil voor evt. gewichtsverlies. De enige wijziging die IM voor mij inhield is dat ik mijn ontbijt en lunch heb samengevoegd tot 1 maaltijd om 14h30. Verder heb ik alles bij het oude gelaten. Ik logde daarvoor al wat ik at en ben dat blijven doen. Ik ben dus niet meer of minder gaan eten tijdens het IM. Wat merkte ik na 4 weken? Op de weegschaal helemaal niets! Wel had ik het idee dat mijn buik misschien wat platter was, echter, dat was ie al behoorlijk daarvoor. Bij nader inzien bleek mijn buik hooguit meer strakker te ogen, want in centimeters scheelde het ook niets. De conclusie van dit bescheiden .......

Contact

 

De Afweging

Kerklaan 17

1241 CJ, Kortenhoef

06 52 411 355

info@deafweging.nl

KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL06 INGB 0008 1690 58 o.v.v. De Afweging

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

 

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Deel via
Shopping Basket