3 maanden programma afvallen

€ 299,-

In 3 maanden naar jouw streefgewicht

de afweging afvallen afslanken ijburg online

Start

We starten het 3 maanden programma afvallen ALTIJD met een  vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 35 minuten. Klikt het en kan ik jou bieden wat je zoekt dan volgt een intake en 5 consulten.

Consulten vinden plaats in mijn praktijk In Hilversum.. Wil je tijd besparen of woon je ver weg  dan is het online/telefonisch traject misschien geschikter voor jou. 

Gedurende de intake vertel jij zoveel mogelijk over jezelf dat van belang is voor het behalen van jouw doel. Ik stel je gerichte vragen over bijvoorbeeld je gezondheid, je werk en je gezinssituatie. 

De intake sluiten we af met een haalbaar en verantwoord doel voor de komende 3 maanden inclusief jouw persoonlijke afslankplan.

Het programma duurt 3 maanden, dit is de tijd die een mens nodig heeft om nieuw aangeleerd gedrag een gewoonte te laten worden.

Programma

Tijdens de consulten van het 3 maanden programma afvallen meet en weeg ik je lichaamssamenstelling en gewicht. Zo kan ik niet alleen volgen óf je afvalt maar ook of je gezónd afvalt.

Je wordt door mij geholpen om gezondere, slimmere en calorie-armere voeding te kiezen. Daarnaast verdiep ik mij in jou en jouw omgeving en hun uitdagingen. Je krijgt advies over bewegen en ontspanning. 

Loopt er iets uit de pas of niet lekker, dan passen we de doelen en plannen in onderling overleg tussentijds aan. Op deze manier ontstaat een totaal-pakket om jou naar jouw streefgewicht te brengen én daar te houden! Lees hier meer over mijn complete aanpak en hoe anderen het hebben ervaren

Wat krijg je

  • 1 op 1 begeleiding door professioneel gewichtsconsulent: intake van 90 minuten, gevolgd door 5 consulten van +/- 30 minuten

  • 6 Keer meting van je gewicht en lichaamssamenstelling mét uitleg

  • Jouw persoonlijke afslankplan. Dit bevat jouw streefgewicht, hoeveel en in grote lijnen wat jij moet eten om dit afslankdoel te halen

  • Suggesties voor gezondere voedselkeuzes, ook wel voedingswissels

  • Motiverende begeleiding. Ik motiveer jou maar ik leer jou ook jezelf motiveren... en accepteren als het een keer tegenzit

  • Antwoord op al je vragen over voeding en afslanken. Klik de cirkel voor mijn volledige werkwijze

Na 3 maanden

Mocht jij méér willen afvallen dan haalbaar en gezond is in 3 maanden dan kan ik je tegen het einde van het traject een vervolg-advies geven. Die beslissing, of je dat zelfstandig oppakt of dat je een vorm van begeleiding wenst te blijven houden, bijvoorbeeld in de vorm van 3 stok-achter-de-deur-sessies is aan jou.

  • Niet twijfelen maar doen! De kennismaking is vrijblijvend.

  • Mijn adviezen passen binnen de ‘richtlijnen goede voeding’ en bevatten geen crash-diëten of commerciële producten.

  • Deze adviezen zijn gericht op de duur van het programma én voor …. de rest van je leven…….!

Het programma afvallen duurt 3 maanden. Dit is de tijd die een mens nodig heeft om nieuw aangeleerd gedrag een gewoonte te laten worden. 

‘If it doesn’t challenge you..
.. it doesn’t change you’.

Contact

De Afweging

Jacob van Campenlaan 6a

1222 KM Hilversum

06 52 411 355

info@deafweging.nl

KVK: 76276694

Rekeningnummer:

NL78 INGB 0756 4487 51 

Openingstijden

  

Op afspraak is alles mogelijk

Nu ook online programma’s afvallen

Stel je vraag

 
Reactie binnen 2 werkdagen.
Deel via
Shopping Basket