Kortenhoef JANU-ACTIE! Je BMI is je kortings%

JANU-ACTIE Je BMI is je korting in procenten!

Bij mij, gediplomeerd gewichtsconsulent van De Afweging, voedingsadvies op jouw lijf geschreven, krijg je vanaf nu, in januari – en ach vooruit – ook februari 2020 een mooie korting. De korting geldt op al mijn pakketten en consulten. Zowel online als in mijn praktijk in Amsterdam, Ijburg. Een 3 maanden online programma bij een BMI van 27 kost je dan € 167,-. Hiervoor krijg je 4 uur 1 op 1 begeleiding van mij.

Je BMI is een rekenwijze om te bepalen of je een gezond gewicht hebt. Je deelt je gewicht in kg door je lengte in meters en nog een keer door je lengte in meters. Kijk voor meer informatie over Body Mass Index (BMI) bij mijn laatste blog.

 

 

Nieuwjaar, nieuwe kansen, nieuwe korting

Een nieuw jaar, met de bijbehorende nieuwe kansen. Persoonlijk vind ik dat elke dag van het jaar een mogelijkheid is om opnieuw te beginnen. Dit geldt zeker ook voor afvallen. Je eet iedere dag, dus je kunt iedere dag keuzes maken die jou helpen af te vallen en je fitter te voelen. 

Toch is er iets bijzonders aan januari en nieuwjaar als het gaat om de wens om af te vallen. De f(vr)ee(s)tdagen zijn weer achter de rug en er is nog genoeg tijd tot de zomergarderobe. Een uitstekende periode dus om een par kilo kwijt te raken. Periode? Ja, want verantwoord afvallen gaat eigenlijk nooit sneller dan met 1 kilo per week. En vaker met een ruime halve kilo per week. Dus nog even 10 kilo kwijtraken in de maand voor je op vakantie gaat, is geen goed idee.

Ik kan je begeleiden bij het afvallen. Hoe? Kijk eens bij mijn afslankplan, mijn achtergrond of gewoon op de homepage wat ik voor je kan betekenen. Ik sta in ieder geval voor no-nonsense advies en ondersteuning. Geen hypes geen ingewikkelde gerechten met exotische ingrediënten, maar gewoon goed eten. Er is veel ruimte om dit aan jouw wensen en voorkeuren aan te passen, want jij moet er iets aan hebben voor de rest van je leven, niet alleen voor een paar maanden om vervolgens weer terug te vallen in je oude gewoontes.

 

 

Rekenvoorbeeld korting

Een rekenvoorbeeld met de de JANU-ACTIE Je BMI is je korting in procenten! op alle pakketten afvallen. Kijk voor de 2019/2020 prijslijst hier.

Jij weegt 85 kilo en bent 1,75 meter lang. Je Body Mass Index (BMI) is dan 85/1,75/1,75 = 27,8. Je ontvangt van mij dus 27,8% korting op het pakket of consult van je keuze.

 

Vergoeding uit aanvullende verzekering

Daarnaast blijft natuurlijk ook de vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering op al mijn diensten van toepassing. Weten of jij hier voor in aanmerking komt? Check het hier. Een gemiddelde aanvullende verzekering vergoedt zo’n € 90,- voor de gewichtsconsulent. Dus voor een 3 maanden traject online afvallen bijvoorbeeld, bij een BMI van 27,8% hoef je dan zelf nog maar € 75,30 euro te betalen.

 

 

Ik wil het, wat nu?

Voel je vrij om nu al een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Doe dit via info@deafweging.nl bel naar 06 52 411 355 of via de formulieren op de contactpagina of het pakket of consult van je keuze.

Als het klikt en ik kan jou bieden wat jij nodig hebt dan ben je startklaar en verzekerd van een plekje met korting direct in het nieuwe jaar met de JANU-ACTIE Je BMI is je korting in procenten!

Vriendelijke groet, fijne feestdagen en graag tot ziens,

Lydeke Schimmel, MSc Gewichtsconsulent bij De Afweging, voedingsadvies op jouw lijf geschreven

 

 

 

Wekelijks inspiratie, inzichten en tips over afvallen ontvangen? Volg mij op Instagram via

https://www.instagram.com/lydeke.gewichtsconsulent/

of facebook

https://www.facebook.com/Afweging/

Deel via

8 Responses

Bedankt, je hoort binnen 2 werkdagen van mij!

Your email address will not be published. Required fields are marked *